Pohjat ovat tutulla kaavoilla tehty. Ohjeeseen pääset tästä.
Kermaan laitoin keltaista pastaväriä ja 1 rkl vaniljakreemiä. Ihan hitusen liian paksuksi pääsi kerma taas kerran vatkautumaan mutta sain sitä kuitenkin kuumalla palettiveitsellä siloiteltua nätimmäksi.
Kuorrute on tuttu ja turvallinen.
2dl kuohukermaa
200g tummaa suklaata
Lämmitä kerma kattilassa kuumaksi, lisää paloitettu suklaa sekaan ja sekoita.
Koristele mielesi mukaan. Itse käytin ulkomaisia marjoja, keksin palaisia, muttaman pienen suklaamunan ja valkosuklaata sekä marenkia (kaupan, laiskuus ja ajanpuute iski etten ehtinyt tehdä).
Samalla tyylillä olen tehnyt myös tämän kakun.
Ps. Ihan hävettää kuinka olen jättänyt päivittämättä kakkuja tänne blogiin. En ole ollut niihin kovinkaan tyytyväinen niin en ole jaksanut niistä kirjoittaa. No, ehkä täytyy ryhdistäytyä. Täytyyhän epäonnistumisiakin näyttää :D
Lina
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti