lauantai 10. syyskuuta 2016

Mustikkajuustokakku

Edellisestä turleskakusta jäi täytettä niin paljon yli, että tein tästä tällaisen jämäkakun. Lisäsin 8kpl liivatetta perusmousseen ja vuoan pohjalle oreopohjan. Ja näin syntyi pieni mustikkajuustokakku.

Täyte:
Kotimaisia mustikoita pussi (en enää muista paljonko sitä oli)
2.5dl vispikermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
8 liivatelehteä

Pohja:
Oreokeksejä 155g
Voita 75g

Murskaa keksit ja lisää murskeeseen sulatettu voi. Tasoittele irtopohjavuoan pohjalle.
Vatkaa kerma, lisää mustikat ja tuorejuusto. Sekoita. 
Laita liivatteet kylmään veteen. Kun liivatteet ovat pehmenneet, sekoita yksi kerrallaan puoleen mukiin kiehuvaa vettä. Lisää seos vähän kerrallaan kermatuorejuustoseokseen.

Anna hyytyä väh. 4h.


Tämä kakku jos joku oli helppo tehdä.

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti