lauantai 11. kesäkuuta 2016

Inspiraation lähteeni

Minulta usein kysytään, mistä saan ideani leivontaan. No, netti on suurin inspiraation lähteeni mutta löytyy minulla leivontakirjoja myös hyllystäni. Ajattelin tässä jakaa muutaman lähteen, josta ideani saan. Jospa joku muukin kotileipuri löytää uusia lähteitä joilla ruokkia leivontanälkäänsä!

PINTEREST

Paikka jonne unohdun ajottain jopa useaksi tunniksi!! Koneella on tietenkin kiva selailla kuvia ja ohjeita mutta myös puhelimestani löytyy sovellus ja varsinkin silloin kun ei nukuta tai oikeasti pitäisi nukkuakin niin jumitun pinterestiin! Pinterestista minulla löytyy 831 pinsiä (mikä se on suomeksi??) eli tallennettua ideaa. Kaikki ei toki liity leivontaan. Leivontakansiosta löytyy yhteensä 182 pinsiä leivontaan liittyen.



Pinterest on oikeasti "loputon suo". Sinne kun kerran eksyy niin pois pääsy on mahdotonta! Suurin osa ohjeista on toki englanniksi, mutta yleensä itselleni riittääkin pelkät kuvat inspiraation lähteenä. Toki jos tarvitsee jotain ohjetta niin google kyllä auttaa suomentamaan ellei oma englannin taito riitä. Pinterestistä löydän mös kaikenmaailma tekniikkakuvia ja linkkejä sivustoille joissa erilaisia pursotustekniikoita ym. koristeluohjeita näytetään. Suosittelen piipahtamaan! Ja seurata saa, löydyn nimellä nunnnu.


YOUTUBE

En tiedä tietävätkö vanhemmat lukijat tarkkaan mikä youtube on..? Mutta sen lisäksi että seuraan siellä suomalaisia tubettajia, niin seuraan siellä myös leivontavloggaajia ja kakkutaikureita. Pari suosikkia tulevat tässä:




Häneltä olen mm saanut inspiraationi sirkusmarenkeihin. No, hänen versionsa ovat toki tuhat kertaa hienompia kuin omani, mutta hän onkin  ammattilainen. Mikäli englannin kielen kuuntelu ei kuulu vahvimpiin osa-alueisiisi, niin tuolta videon oikeasta alareunasta saa videoon tekstityksen!


Loistava ammattilainen tämäkin. Selkeät ja ihanat videot vievät mennessään. Ainakin itse olen ihan innoissani uudesta videosta, joita Gemma julkaisee pari kertaa viikossa. 



Kolmas suosikkini on tämä. Käsittääkseni hän on Australiasta? Aksentti ja puhetapa tuppaa joskus vähän ärsyttämään mutta videot vievät kuitenkin niin pian meikäläisen mennessään ettei pieniä vikoja huomaa. Tämä nainen osaa kyllä leipoa ja leipookin erikoisia leivonnaisia isokokoisista twixpatukoista herra perunapää suklaamuniin! Kannattaa kurkata!


Jotta tästä postauksesta ei tulisi kilometrin mittainen, palaan suomalaisten blogisuositusten kanssa joku toinen kerta asiaan. Niitä on monta joten niille voi suoda oman postauksensa! :)

Palataan!

Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti